Erion Braçe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Erion Braçe.jpg

Erion Braçe është deputet i Partisë Socialiste në Kuvendin e Shqipërisë. Të dhëna vetjake Datëlindja: 2.4.1972 Vendlindja: Tiranë

Edukimi: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë, dega Financë.

Veprimtaria profesionale: 1993-1997: Gazetar në gazetën "Zëri i Popullit". 1998-2007: Kryeredaktor i gazetës "Zëri i Popullit".

Veprimtaria politike: 1994: Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PS-së, Zëvendëskryetar i FRESSH-it. 1997-2001: Anëtar i Komisionit për Ekonominë, Financën dhe Privatizimin. maj 2006 - korrik 2006: Anëtar i Komisionit Hetimor për Çështjen e Prokurorit të Përgjithshëm. Kryetar i komisioni Hetimor "Për hetimin e shpenzimeve të Buxhetit të Shtetit në dispozicion të ministrive, institucioneve kryesore të varësisë dhe ndërmarrjeve publike nëpërmjet prokurimeve publike për periudhën 2001 e në vijim".

Zgjedhur në: Legjislaturat: III, IV, V, VI, VII, VIII Qarku: Fier

Grupi dhe Komisionet parlamentare: Grupi parlamentar: PS

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.