Jump to content

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit i Universitetit Politeknik të Tiranës

Coordinates: 41°19′32″N 19°47′57″E / 41.32569°N 19.79922°E / 41.32569; 19.79922
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Fasada e Fakultetit të inxhinierisë së ndërtimit në Tiranë.
Interier i Fakultetit të inxhinierisë së ndërtimit në Tiranë.

Fakulteti i inxhinierisë se ndërtimit është një nga fakultetet qe përbejnë Universitetin Politeknik.

Ky fakultet përbehet nga disa departamente:

Ky fakultet lëshon diploma ne përputhje me udhezimet nga Karta e Bolonjës. Studimet ne këtë fakultet zgjasin 5 vjet për diplomat e integruara Bachelor dhe Master, dhe 3 deri ne 5 vjet për studimet e doktoraturës. Ky fakultet eshte ndarë në dy fakultete të ndryshme,përkatesisht fakulteti i inxhinerise se ndertimit dhe fakulteti i arkitektures dhe urbanistikes.

41°19′32″N 19°47′57″E / 41.32569°N 19.79922°E / 41.32569; 19.79922