Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit i Universitetit Politeknik të Tiranës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Fasada e Fakultetit të inxhinierisë së ndërtimit në Tiranë.
Interier i Fakultetit të inxhinierisë së ndërtimit në Tiranë.

Fakulteti i inxhinierisë se ndërtimit është një nga fakultetet qe përbejnë Universitetin Politeknik.

Ky fakultet përbehet nga disa departamente:

Ky fakultet lëshon diploma ne përputhje me udhezimet nga Karta e Bolonjës. Studimet ne këtë fakultet zgjasin 5 vjet për diplomat e integruara Bachelor dhe Master, dhe 3 deri ne 5 vjet për studimet e doktoraturës. Ky fakultet eshte ndarë në dy fakultete të ndryshme,përkatesisht fakulteti i inxhinerise se ndertimit dhe fakulteti i arkitektures dhe urbanistikes.