Irem Jaman

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Irem Jaman (lindur në 4 gusht 1995) është një kampione dy herë kampione botërore për femrat në tajkondon turke që garon në divizionin e peshave të lehta, dhe kikboksit amator.

Jeta private[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

İrem Jaman lindi në 4 gusht 1995. Ajo filloi të praktikojë tajkondo në moshën tetë vjeç.

Ajo studioi Edukim Fizik dhe Sport në Universitetin HacettepeAnkara, dhe ishte anëtare e ekipit tajkondo të universitetit. Pasi fitoi diplomën e saj Bachelor, ajo vazhdoi të kryejë studime për një diplomë master në Departamentin e Sportit të Universitetit SelçukKonja .

Referencat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.
Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.

Gabim referencash: <ref> etiketa e përcaktuar në <referenca> ka atribut grup "" që nuk duket në tekstin paraprak.