Jump to content

Klos

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Klos është një emër që do të thotë:

Vendbanime në Shqipëri:

Personalitete:

  • Elmar Klos (1910–1993), skenarist dhe regjisor çek
  • Fabian Klos (lindur më 1987), futbollist gjerman
  • Joachim Klos (1931–2007), artist gjerman i xhamit
  • Joseph Klos (Polonisht: Józef Kłos; 1870–1938), klerik katolik, redaktor dhe anëtar i Rajhstagut Gjerman
  • Mirko Klos (lindur më 1974), prezantues televiziv gjerman
  • Nadine Klos, lojtare gjermane e stilit të lirë frisbee
  • Rüdiger Klos (lindur më 1960) politikan gjerman i Alternativës për Gjermaninë (AfD)
  • Stefan Klos (lindur më 1971), futbollist gjerman