Konfiskimi i 44 kilogramve drogë në Shkozë të Prizrenit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konfiskimi i 44 kilogramve drogë në Shkozë të Prizrenit ishte më i lart inë vitin 2006 në Kosovë.

Për këtë konfiskim ka njoftuar Shërbimi Policor i Kosovës më datën 1 gusht 2006. Vendi i bastisjes ka qenë diku në fshatin ShkozëPrizrenit dhe më këtë rastë janë konfiskuar 36.1 kilogramë drogë e llojit marihuanë, afër 40 mijë cigare të llojeve të ndryshme, një automatik AK-47 me dy karikator dhe 548 fishekëkalibrit 7.62 mm. Poashtu është konfiskuar edhe një veturë "Jeep Isuzu" për të cilën i dyshimti nuk posedonte dokumentacioni"

Prokurori publik i Qarkut të Prizrenit, ka urdhëruar mbajtjen në arrest të një të dyshuari në qendrën e Paraburgimit në Suharekë.

Në anën tjetër po në të njëjten ditë është bastisur një shtëpi në lagjen DragodanPrishtinë, që ka përfunduar me konfiskimin e rreth 8 kg lëndë narkotike, që dyshohet të jetë marihuanë dhe të një revolver.

Prokurori Publik i Qarkut të Prishtinës, ka urdhëruar arrestimin e katër personave nga të cilët një është femër, ndërsa janë duke u mbajtur në qendrën e paraburgimit në Prishtinë.