Kryetarët e Durrësit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është lista e Kryetarëve të Bashkisë së Durrësit

1900-1920

Kjo periudhe perkon me krijimin e disa shoqatave kulturore dhe patriotike, levizjet e te cilave propozuan kandidaditin e pare nga Durresi. Kryetari i pare i administrates shqiptare ishte Hafiz Ali Podgorica.

1920-1924

1925-1939

1939-1943


1943-1944

1944-1990

1991-në vazhdim