Lista e dekoratave në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dekorata është medalje, urdhër etj., që i jepet dikujt nga shteti si shenjë nderimi për shërbime të larta ose për merita të veçanta.[1]

Në listën e mëposhtme janë të rradhitura dekoratat të cilat ndahen në Kosovë të cilat kanë të bëjnë me lloje të ndryshme të veprimtarive dhe cilësive të individëve dhe grupeve.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980