Lista e shkencëtarëve të kompjuterit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko


Kjo është lista e shkencëtarëve të kompjuterit të cilët punojnë në shkencat kompjuterike të shquar si programues. Të tjerët janë Matematikanë puna e të cileve bie në atë që tani quhet shkenca teorike kompjuterike, të tilla si teoria e kompleksitetit dhe teoria algoritmike e informacionit.

Përmbajtja:

A[redakto | redakto tekstin burimor]

B[redakto | redakto tekstin burimor]

C[redakto | redakto tekstin burimor]

D[redakto | redakto tekstin burimor]

E[redakto | redakto tekstin burimor]

F[redakto | redakto tekstin burimor]

G[redakto | redakto tekstin burimor]

H[redakto | redakto tekstin burimor]

I[redakto | redakto tekstin burimor]

J[redakto | redakto tekstin burimor]

K[redakto | redakto tekstin burimor]

L[redakto | redakto tekstin burimor]

M[redakto | redakto tekstin burimor]

N[redakto | redakto tekstin burimor]

O[redakto | redakto tekstin burimor]

P[redakto | redakto tekstin burimor]

Q[redakto | redakto tekstin burimor]

R[redakto | redakto tekstin burimor]

S[redakto | redakto tekstin burimor]

T[redakto | redakto tekstin burimor]

U[redakto | redakto tekstin burimor]

V[redakto | redakto tekstin burimor]

W[redakto | redakto tekstin burimor]

X[redakto | redakto tekstin burimor]

Y[redakto | redakto tekstin burimor]

Z[redakto | redakto tekstin burimor]

Shih edhe[redakto | redakto tekstin burimor]

Lidhjet e jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]