Lista e telenovelave dhe serialeve të Telemundo

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e telenovelave dhe serialeve të prodhuara nga Telemundo nga viti 1988 për të paraqitur.

Vitet 1980[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1988[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1989[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitet 1990[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1991[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1992[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1993[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1994[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1997[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1999[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitet 2000[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2001[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2002[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2003[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2004[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2005[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2006[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2007[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2008[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2009[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vitet 2010[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2010[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2011[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2012[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2013[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2014[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2015[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2016[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2017[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2018[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

2019[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]