Magnum opus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Magnum opus do të thotë "punë e madhe", dhe i referohet kontributit më të madh dhe më të njohur të një artisti, shkrimtari, shkencëtari apo individi në fushën e vet të studimit dhe dijes.

Magnum opus të natyrës ekonomike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Magnum opus të natyrës letrare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]