Moduli:Citation/CS1/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to searchKy modul dhe nën-modulet shoqëruese mbështesin stampat e citimit Citation Style 1 dhe Citation Style 2. Në përgjithësi, nuk pritet të thirret direkt, por thirret me anë të stampave CS1 dhe CS2.

Këto faqe përmbajnë mbështetjen e modulit për stampat e citimit CS1|2:

Modulet CS1 | CS2
Versionet aktuale Livadhet përkatëse Ndryshimet Përshkrimet
Gold padlock Moduli:Citation/CS1 Moduli:Citation/CS1/sandbox [redakto] ndryshimi Funksionet e mbështetjes dhe shfaqjes
Moduli:Citation/CS1/Configuration Moduli:Citation/CS1/Configuration/sandbox [redakto] ndryshimi Tabelat e përkthimit; mbajtësit e gabimeve dhe identifikuesve
Moduli:Citation/CS1/Whitelist Moduli:Citation/CS1/Whitelist/sandbox [redakto] ndryshimi Lista e parametrave aktivë dhe të vjetëruar të CS1|2
Moduli:Citation/CS1/Date validation Moduli:Citation/CS1/Date validation/sandbox [redakto] ndryshimi Funksionet e vlerësimit të formatit të datës
Moduli:Citation/CS1/Identifiers Moduli:Citation/CS1/Identifiers/sandbox [redakto] ndryshimi Funksionet që mbështesin identifikuesit e emëruar (ISBN, DOI, PMID, etj.)
Moduli:Citation/CS1/Utilities Moduli:Citation/CS1/Utilities/sandbox [redakto] ndryshimi Funksionet dhe tabelat e zakonshme
Moduli:Citation/CS1/COinS Moduli:Citation/CS1/COinS/sandbox [redakto] ndryshimi Funksionet që japin metadatat e një stampe CS1|2
Moduli:Citation/CS1/Suggestions Moduli:Citation/CS1/Suggestions/sandbox [redakto] ndryshimi Lista që lidh emrat e zakonshëm të gabuar të parametrave me emrat përkatës të saktë
Moduli:Citation/CS1/styles.css Moduli:Citation/CS1/sandbox/styles.css [redakto] ndryshimi Stilizime CSS të aplikuara te stampat CS1|2


  • Moduli:CS1 charts – modul që përpilon grafikë në lidhje me kategoritë e modulit CS1|2
Moduli:Citation/CS1/doc/Charts – grafikët bashkëshoqërues të kategorive të modulit CS1|2
  • Moduli:CS1 documentation support – një sërë funksionesh (disa eksperimentale) që nxjerrin informacione nga moduli me qëllim ndihmues në udhëzimet për përdorimin e modulit të CS1|2
Moduli:Citation/CS1/doc/Category list – listat e emrave të kategorive të marra në mënyrë të drejtpërdrejtë nga faqet Moduli:Citation/CS1/Configuration dhe Moduli:Citation/CS1/Configuration/sandbox