Moduli:Citation/CS1/doc/Category list

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
< Moduli:Citation‎ | CS1‎ | doc
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe liston kategoritë e marra nga Moduli:Citation/CS1/Configuration dhe Moduli:Citation/CS1/Configuration/sandbox. Qëllimi i saj është të tregojë ndryshimet nëpërmjet versionit kryesor dhe atij të livadhit në morinë e moduleve cs1|2.

Emrat e kategorive merren në mënyrë të drejtpërdrejtë nga tabelat error_conditions{} dhe prop_cats{}. Te listat, pjesa e parë e çdo liste, (lista e përbërë) janë kategori që gjenden në versionin kryesor dhe atë të livadhit. Nënpjesët listojnë kategori që gjenden te versioni kryesor por jo te ai i livadhit (dhe anasjelltas). Disa emra kategorish krijohen në mënyrë dinamike sipas vlerave të parametrit të datës apo gjuhës apo dhe vetë parametrit që po procesohet në stampë. Duke qenë se asnjë nga këto informacione nuk janë të aksesueshme gjatë krijimit të këtyre listave, këto kategori do të shfaqen të munguara këtu edhe pse mund të ekzistojnë ($1, $2, dhe $3 janë vendmbajtësit për pjesët e nevojshme të emrave të kategorive).

Kategoritë e reja në ~/Configuration/Livadhi mund të shfaqen të munguara. Kategoritë në listat e përbëra nuk duhet të mungojnë.

Këto lista mund të krahasohen me kategoritë e listuara te Kategoria:Gabime CS1, Kategoria:Mirëmbajtja CS1, dhe Kategoria:Vetitë CS1.

Versioni kryesor dhe livadhi - kategoritë e gabimeve (66)

Versioni kryesor dhe livadhi - kategoritë e mirëmbajtjes (28)

Versioni kryesor dhe livadhi - kategoritë e vetive (59)