Moduli:Citation/CS1/doc/Charts

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
< Moduli:Citation‎ | CS1‎ | doc
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe liston grafikët bashkëshoqërues të kategorive të modulit cs1|2. Grafikët përdoren për të marrë një informacion të shpejtë për situatën me citimet e përdorura në Wikipedia-n shqip si dhe për të vendosur përparësinë e punës në lidhje me to. Ato përftohen nga Moduli:CS1 charts ku mund të gjenden dhe informacione të tjera në lidhje me përpilimin e tyre.

Grafikët aktualisht ofrohen për kategoritë Kategoria:Mirëmbajtja CS1, Kategoria:Gabime CS1, Kategoria:Gjuhë CS1 dhe Kategoria:Vetitë CS1: Vlera në gjuhë me shkronja jo latine.

Mirëmbatja CS1

Gabime CS1

Gjuhë CS1

Gjuhë CS1
Gabime CS1: Mungon parametri i gjuhësVetitë CS1: Burime në anglisht (en)Vetitë CS1: Burime në shqip (sq)Vetitë CS1: Burime në gjermanisht (de)Vetitë CS1: Burime në italisht (it)Vetitë CS1: Burime në frëngjisht (fr)Vetitë CS1: Burime në turqisht (tr)Vetitë CS1: Burime në spanjisht (es)Vetitë CS1: Burime në finlandisht (fi)Vetitë CS1: Burime në samishte veriore (se)Vetitë CS1: Burime në suedisht (sv)Vetitë CS1: Burime në serbisht (sr)Vetitë CS1: Burime në kroatisht (hr)Vetitë CS1: Burime në rusisht (ru)Vetitë CS1: Burime në bullgarisht (bg)Vetitë CS1: Burime në greqisht (el)Vetitë CS1: Burime në holandisht (nl)Vetitë CS1: Burime në portugalisht (pt)Vetitë CS1: Burime në japonisht (ja)Vetitë CS1: Burime në boshnjakisht (bs)Vetitë CS1: Burime në polonisht (pl)Vetitë CS1: Burime në rumanisht (ro)Vetitë CS1: Burime në norvegjisht (no)Vetitë CS1: Burime në latinisht (la)Vetitë CS1: Burime në serbo-kroatisht (sh)45 kategori të tjera + 119 kategori bosh: 479 faqe (1.9%)Circle frame.svg

Vetitë CS1: Vlera në gjuhë me shkronja jo latine

Vetitë CS1: Vlera në gjuhë me shkronja jo latine