Përdoruesi:Arlindmusliu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arlind Musliu është student në Universitetin e europes juglindore në vitin e tretë të studimeve. Arlind Musliu ka lindur në fshatin më të mrekulleshëm në botë, fsh. Forinë. Atje kaloi momentet e fëmijërisë dhe gjithashtu kreu klasën e parë. Por, më vonë familja e tij u shpërngul në qytetin e Gostivarit ku banon edhe sot.

Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 9 vjet dhe 23 ditë.
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-4 Овој корисник зборува Македонски на ниво на мајчин јазик.
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit UEJL 2012