Përdoruesi:D.camaj150793

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shen Vincenti dhe Grenadinet

Kjo është kutiza për artikulli Saint Vincent and the Grenadines

Saint Vincent and the Grenadines
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Emblema - D.camaj150793
Flamuri i Shën Vincenti dhe Grenadinet Emblema e Shën Vincenti dhe Grenadinet
Moto Kombëtare: Paqja dhe Drejtesia
ang.: Peace and Justice