Jump to content

Përdoruesi diskutim:Lulezim

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Lulezim. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, Lulezim!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Lulezim, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


--Niki007  13 Mars 2008 21:12 (UTC)

Ndryshimet

Ndryshimet [1] e katapultojnë historin edhe i hanë gjitha ndodhit e luftës. Unë i kam përmbledh elementet kryesore ti i ke hekë. Pastaj ndryshimet [2] shqip edhe sipas dokumeteve edhe anglisht, greqisht e latinisht këta popuj nuk janë thirrë sllav po shkije. Kisha ortodokse në Konstatopol i ka thirr njashtu. Aty kan hy sllav dhe popuj turk si tatarët, çerkezët etj. Fjala ëshë për dyndje të popujve, jo të paris së popujve. Të lutem hiqi ndryshimet.--Hipi Zhdripi 17 Prill 2008 13:44 (UTC)

Ndërhyrje e gabuar

Lulëzim je duke ndërhyrë gabimisht në rrjeten e fondacionit [3]. Do të ishte mirë që të mbledhësht pak njohuri para se të bënë ndërhyrje të tilla. Nuk shtyhet muri me gjokës, jemi në shekullin XXI-të, aparatet e bëjnë këtë punë.--Hipi Zhdripi 21 Qershor 2008 03:33 (CEST)

Vini re!

Jeni duke shfletuar fletët e enciklopedisëlirë, Wikipedia. Nëse keni ndërmend të kontriboni për të krijuar një enciklopedi popullore shqiptare në Internet, atëherë ju lutem kontriboni ashtu si i ka hije një shqiptari të arsimuar. Do t'ju ndihmoj me gjithë dëshirë nëse më lejoni. Që të mund t'ju ndihmoj, nevojitet që së paku të keni parasysh rregulloren tonë.

Shih dhe këtë:Faqet e diskutimit dhe lidhjet me projektet tjera

Lulzim të lutem mos i ngatro gjanat.

  1. Kjo është fletë e diskutimit dhe askush nuk ka të drejtë ta shlyejë përmbajtjen përderi sa në të nuk ka fjalë të flliqta për normat e shoqëris shqipare. Kjo faqe i takonë gjithë anëtarve ndërsa ti manë një llojë përgjegjësi që diskutimet të arkivohen pasi që ata kryesisht kanë të bëjnë me punën tënde.
  1. Në mes të "përmsimit" dhe "asgjësimit" është hapësirë e madhe. Ti nuk i ke përmirsu, ti nuk i korigju, por i ke asgjësu.
  1. Upss!! "Katapultmet" që i ke bërë në pjesen hyrse të arikllit ende nuk i ke kthyer. Si do që të jetë, vërejtja nuk ka të bëjë me "Katapultimin" por "asgjësmin" e diasa lidhjeve të rrjetës së Wikipedias.--Hipi Zhdripi 22 Qershor 2008 01:30 (CEST)

Ndërhyrja në "fleten personale"

Ke një arsye të madhe për këtë nërhyrje: http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi:Dan&diff=prev&oldid=399695--Hipi Zhdripi 26 Qershor 2008 01:01 (CEST)

Materialet

Materialet historike qe po i poston jane shume te mira, por duhesh te sjellesh edhe referenca, bibliografi nga jane keto materiale dhe nga cilat libra jane mbledhur. Flm. Puntori 27 Qershor 2008 15:20 (CEST)

Medalje

Medalja Kosovare për Meritë Kombëtare

Kjo medalje të dhurohet për punën e bërë në artikullin Kosova --Cradel 3 Korrik 2008 14:02 (CEST)

Historia e Kosovës

Hyrjen për histori të Kosovës në artikulli Kosova unë e kamë përmbledhë në pika të shkurta. Nga kjo hyrje rrjedh artikulli Historia e Kosovës. Artikujt që rrjedhin nga ky i fundit, zakonisht janë periudha të historisë së saj. Edhe artikujt për këto periudha ekzistojnë.

Mirëpo tani artikulli Kosova është shendruar në artikull Historia e Kosovës, që në fakt lirisht mund të quhet Periudhat historike dhe ndikimet e feve në Historinë e Kosovës. Ti më të vërtet ke burime (të dhëna) por burimet nuk mjaftojnë për një artikull Enciklopedik, edhe pse ndoshta ato janë tekst mësimor. Enciklopedia nuk është tekst mësimor i studimeve.--Hipi Zhdripi 15 Korrik 2008 23:48 (CEST)

Medalje elektronike është lehtë me dhënë. Por shka asht ma e ransishma a je ti i knaqen me punen tone!?

  1. Artikulli Kosova - duhet të jetë një pasqyrë e gjitha të dhënave të nevojshme për njeriun e interesuar për Kosovën e sodit.
  2. Artikulli Historia e Kosovës - duhet të jetë pasqyrë e periudhave të historis nga këndëvështrimi shtetror, fetar, shoqëror e kulturorë (momentalisht periudhat kryqëzohen dhe ngatërrohen shembulli i periudhës politike me ata fetare). Kuptohet që këto nuk kanë kufi ndërmjet veti por nuk bënë që vëmendja e lexuesit të ikë nga qëllimi d.m.th Historia e përgjithëshme sipas kohës.--Hipi Zhdripi 15 Korrik 2008 23:48 (CEST)

Upss!!! Të dëshirojë sukses dhe vullnet të mbashë hapin e nisur. Në fund e merr medaljen.--Hipi Zhdripi 15 Korrik 2008 23:57 (CEST)

Artikujt të tuaj në fushën e Ilirisë

Përshëndetje! Ke shkruar disa artikuj që kanë si temë Ilirinë dhe popullin, shoqërin, ekonomin etj. të saj. Por kam përshtypjen se i ke kopjuar të gjithë tekstet. Ti e di se kjo është e ndaluar në Wikipedinë. Sepse në fakt problemi qëndron në mungesën e burimeve të këtyre teksteve të tuaj. Asnjë burim! Kjo është e papranueshme. Duhet sa më shpejtë t'i listojsh këto referencat, sepse përndryshe duhet të bëj ankesë në grupin udhëheqës të Wikipedisë shqipe. Tung--Alboholic (diskutimet) 13 maj 2012 18:33 (CEST)[përgjigjuni]

Faqet me ndryshime në pritje

Përshëndetje!

Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar i dërguar te të gjithë personat që kanë veglat e kontrolluesit (duke përjashtuar administratorët). Kontrollimi është një privilegj i cili u jepet vullnetarëve, redaktimet e të cilëve kanë qenë të sakta dhe i kanë shërbyer komunitetit. Përveç privilegjit që t'u pranohen menjëherë redaktimet që bëjnë, kushdo që ka veglat e kontrolluesit ka gjithashtu përgjegjësinë për të kontrolluar redaktimet e të tjerëve. Kjo gjë mund të realizohet lehtësisht duke parë ndryshimet më të fundit me anë të një shtypjeje te butoni majtas që lexon Ndryshimet më të fundit. Një mënyrë tjetër për ta realizuar këtë gjë, është me anë të faqes këtu e cila gjendet te Faqet speciale. Faqja e mësipërme liston të gjitha faqet me ndryshime në pritje sipas kohës që ato janë kryer. Aktualisht, Wikipedia ka 148 kontrollues e megjithatë së shpejti do të kapim numrin e 500 faqeve me ndryshime në pritje nëse nuk fillohet kontrollimi masiv i tyre. Faqet me më shumë kohë në pritje kanë rreth 1 muaj aty. Nëse për 1 muaj bëhen rreth 500 faqe me ndryshime në pritje atëherë kuptohet që procesi i mirëmbajtes është një proces i cili duhet të jetë i vazhdueshëm pasi mund të dalë jashtë kontrollit me shpejtësi.


Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës {{Kontrollues topicon}} në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - Berishasinan (diskutimet) 24 maj 2019 16:16 (CEST)[përgjigjuni]