Përdoruesi:Niki007

  Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
  Mirë se erdhët!!! Përdorues joaktiv
  Niki007.jpg
  Niki.gif
  Sot është E mërkurë 22 mars 2023 dhe Vikipediagjuhën shqipe numëron 88.753 artikuj, - herë të përpunuar dhe 150.084 përdorues.
  Greenlight.gif
  Greenlight.gif
  Kontribuoni edhe ju në wikipedian Stampa:Sq.

  Shkruaje titullin dhe:
  Bluelight.gif
  Bluelight.gif


  Naim Frashëri
  Gjuha jonë sa e mirë!
  Sa e ëmblë, sa e gjerë!
  Sa e lehtë, sa e lirë!
  Sa e bukur, sa e vlerë!

  Për ta parë listën komplete të redaktimeve të mia kliko:këtu

  Mund të dërgoni komente, pyetje dhe mesazhe duke klikuar:këtu

  wikimedia commons  PËRMBAJTJA
  :- Gartoon-Evolution.png Posta Elektronike | Gartoon-Advance-directory.png Ndryshimet e fundit ne Wiki Shqip | Gartoon-File-roller.png Artikulli i rasitit | Gnome-mime-image-jpeg.png Fotografitë | Gartoon-Gedit-icon.png Fjalori | Gnome-gimp.png Antarët e ri | Gnome-logo-icon-transparent.png Postimet e fshira | Gartoon-Galeon.png Postimet e lëvizura | Libra shqip

  Artikuj që i kam krijuar unë

  Nr. Emri i artikullit Data e krijimit Subjekti Historiku
  1 Lee Marvin 11 Nëntor 2007 Aktorë amerikanë [1]
  2 Kometa Halley 2 Dhjetor 2007 Astronomi [2]
  3 Revolucioni rus 2 Dhjetor 2007 Kryengritje [3]
  4 Feriz Krasniqi 3 Dhjetor 2007 Akademikë shqiptarë [4]
  5 Jashar Rexhepagiq 3 Dhjetor 2007 Akademikë shqiptarë [5]
  6 Ekrem Myrtezai 4 Dhjetor 2007 Akademikë shqiptarë [6]
  7 Gazetari 4 Dhjetor 2007 Gazetar [7]
  8 Ëngjëll Radoja 7 Dhjetor 2007 Prift - shqiptar [8]
  9 Nilo Catalano 7 Dhjetor 2007 Prift - (fjalori) [9]
  10 Kometa Hale-Bopp 10 Dhjetor 2007 Astronomi [10]
  11 Kometa e Madhe 10 Dhjetor 2007 Astronomi [11]
  12 Kometa Donati 10 Dhjetor 2007 Astronomi [12]
  13 Minir Dushi 11 Dhjetor 2007 Akademikë shqiptarë [13]
  14 Perlat Rexhepi 11 Dhjetor 2007 Partizan shqiptarë

  [14]

  15 Kometa Hyakutake 11 Dhjetor 2007 Astronomi

  [15]

  16 Asteroidi Gaspra 951 12 Dhjetor 2007 Astronomi

  [16]

  17 Muharrem Berisha 14 Dhjetor 2007 Akademikë shqiptarë [17]
  18 Galaktikat Lokale 14 Dhjetor 2007 Astronomi

  [18]

  19 Preng Marka Prenga 8 Janar 2008 Atdhetarë shqiptarë

  [19]

  20 Prend Doçi 8 Janar 2008 Atdhetarë shqiptarë

  [20]

  21 Ferid Agani 9 Janar 2008 Politikan Shqiptarë

  [21]

  22 Fuad Ramiqi 9 Janar 2008 Politikan Shqiptarë

  [22]

  23 Nait Hasani 9 Janar 2008 Aktivistë shqiptarë

  [23]

  24 Zenel Hajdini 11 Janar 2008 Hero shqiptarë

  [24]

  25 Idriz Ajeti - Gërrba 11 Janar 2008 Hero shqiptarë

  [25]

  26 Sezai Surroi 11 Janar 2008 Hero shqiptarë

  [26]

  27 Prenk Jakova 16 Janar 2008 Kompozitor shqiptar

  [27]

  28 Rexhë Meta Ulaj 24 Janar 2008 Atdhetarë shqiptarë

  [28]

  29 Halim Spahia 26 Janar 2008 Atdhetarë shqiptarë

  [29]

  30 Jasin Sadiku 8 Shkurt 2008 Atdhetarë çamë

  [30]

  31 Tema 10 Mars 2008 gramatikë

  [31]

  32 Mbiemrat Minahasa 10 Mars 2008 mbiemra

  [32]

  33 Jusuf El-Kardavi 18 Mars 2008 Dietar musliman

  [33]

  34 Telefoni 28 Maj 2008 Politeknik

  [34]

  35 Nezir Prokshi 15 Korrik 2008 Shkrimtar

  [35]

  36 Taken (2008) 8 Shtator 2008 Filma

  [36]

  37 Milaim Kadriu 12 Nëntor 2008 Politikan shqiptarë

  [37]

  38 Myderriz Ismail Ndroqi 29 Qershor 2009 Personalitete islame

  [38]

  39 Mulla Asim Luzha 30 Qershor 2009 Personalitete islame

  [39]

  40 Haxhi Rashid Osmani 30 Qershor 2009 Personalitete islame

  [40]

  41 Ilir Konushevci 30 Qershor 2009 UÇK

  [41]


  Stampa të krijuara nga unë

  1. Stampa:User Gazetar (shiko [42])
  2. Stampa:User Astronom (shiko [43])
  3. Stampa:User Prishtina (shiko [44])
  4. Stampa:User Musliman (shiko [45])

  Gazetar.jpg Ky përdorues është i diplomuar në fushën e Gazetarisë.
  Ast.jpg Ky përdorues është i diplomuar në shkencat e Astronomis.
  Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
  Emblema e Prishtinës Ky përdorues vjen nga Prishtina.

  sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
  it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.
  hr-2 Ovaj suradnik osrednje govori hrvatski jezik.
  en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
  sr-1 Овај корисник поседује основно знање српског језика
  Flamur i dizejnuar nga Sami Jashari. Ish konkurues për flamur të Kosovës
  Avni rrustemi.jpg
  Che3.jpg
  Foto 111.JPG
  Lapidari.JPG

  Stop Vandalizmit në këtë faqe dhe në tërë Wikipedian.
  Stop1.jpg
  Nervoz.jpg