Përdoruesi diskutim:Përzgjedhja Natyrore

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Përzgjedhja Natyrore. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Dëshironi të përktheni apo krijoni artikujt Xhamia e Monemvasias (en:Monemvasia Mosque), Xhamia e Halil Beut (en:Halil Bey Mosque), Xhamia e Gazi Omer Beut (en:Gazi Omer Bey Mosque), Xhamia e Vjeter (Nafplio) (en:Trianon Mosque), Xhamia e Vezirit (en:Vizier Mosque), Xhamia Zinxhirli (en:Zincirli Mosque, Serres), Xhamia Veli Pasha (en:Veli Pasha Mosque (Rethymno)), Xhamia Arabe (en:Arap Mosque (Drama)), Xhamia e Gazi Hysen Pashës (en:Neradje Mosque), Xhamia e Kara Musa Pashës (en:Kara Musa Pasha Mosque), Xhamia Hamidije (en:Ierapetra Mosque), Xhamia Ibrahim Han (en:Ibrahim Han Mosque), gorançe (en:Gora dialect), torlakian (en:Torlakian dialects), Sllavishtja Jugore Lindore (en:Eastern South Slavic), gjuhët sllave të jugut (en:South Slavic languages), sllavët e jugut (en:South Slavs), Milanka Kariq (en:Milinka Karić), Milovan Krivokapiq (en:Milovan Krivokapić), Dragisha Krstoviq (en:Dragiša Krstović), Darko Laketiq (en:Darko Laketić), Llazari Serb (en:Lazar the Serb), Marko Peqki (en:Marko Pećki), Dragomir Kariq (en:Dragomir Karić) dhe Xhamia e Iskender Beut (en:Iskender Bey Mosque) nga anglishtja? 2A02:3102:6A55:FF7D:E99E:EF1D:9B44:51C8 20 mars 2024 16:56 (CET)[përgjigjuni]

@2A02:3102:6A55:FF7D:E99E:EF1D:9B44:51C8 jo nuk dëshiroj Përzgjedhja Natyrore (diskutimet) 21 mars 2024 08:19 (CET)[përgjigjuni]
Pse? 🥺--2A02:3033:20E:3685:75C:44E6:B187:595E 24 mars 2024 18:31 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Nefilimë[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Përzgjedhja Natyrore!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Nefilimë ka sjellë këto probleme me referimet:

  • Datë e përkthyer automatikisht - Referimet shfaqin këtë problem kur përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Për ta zgjidhur këtë problem mjafton të vendosni në referim datën e përkthyer në shqip sipas formatit shqiptar.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 24 mars 2024 13:20 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Nefilimë[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Përzgjedhja Natyrore!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Nefilimë ka sjellë këto probleme me referimet:

  • Lidhjet e jashtme - Referimet shfaqin këtë gabim kur kanë adresa në parametra që nuk mund të përmbajnë adresa. Për ta zgjidhur këtë gabim mund të lexoni më shumë këtu.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 24 mars 2024 13:20 (CET)[përgjigjuni]

Probleme me referimet te artikulli Nefilimë[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje, Përzgjedhja Natyrore!

Unë jam një robot i komanduar nga përdoruesi Qwerfjkl. Ky redaktim i bërë nga ju në artikullin Nefilimë ka sjellë këto probleme me referimet:

  • Mungon parametri i gjuhës - Referimet shfaqin këtë gabim kur mungon parametri i gjuhës. Për ta zgjidhur këtë gabim mjafton të shtoni parametrin e gjuhës në to.

Ju lutem të shikoni këtë artikull dhe të rregulloni problemet e vëna në pah. Nëse mendoni se ky është një raportim i gabuar ose kërkoni ndihmë në zgjidhjen e tij mund të shkruani këtu. Mos harroni të përmendni problemin dhe faqen ku ka ndodhur! — Qwerfjkl (bot) (diskutimet) 24 mars 2024 13:21 (CET)[përgjigjuni]