Përtej rrugës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Filmi Përtej Rrugës është një film i realizuar nga regjisori Yll Çitaku në vitin 2009. Filmi flet për ndikimin që mund të ketë një gabim i bërë pa u vënë re në jetën tonë.

[1] [2]

Regjisori dhe ekipi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

[3]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok
  3. ^ https://qkk-rks.com/sq-al/filmat-tane/257/pertej-rruges-film-i-gjate-artistik/