Rogue

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Roguestrip.

Rogue është një superheroMarvel Comics, një anëtare të X-Men. Krijuar nga autori Chris Claremont dhe artisti Michael Golden, ajo së pari herë u paraqitur në Avengers vjetore #10 (gusht 1981).

Anna Paquin si RogueX-Men: The Last Stand.

Rogue në filmat e X-Men (X-Men, X2 dhe X-Men: The Last Stand) u paraqitur nga Anna Paquin.