Stampa:Flamuri/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shembuj përdorimi:
Midis shenjave të stampës duhet shkruajtur në fillim emri i stampës, dhe pas shenjës ndarëse (|) emri i shtetit në trajten e shquar pshm.:

{{flamuri|Shqipëria}} dhe për anglisht {{flamuri|Albania}}
 1. FlamuriAfganistani
 2. FlamuriAndora
 3. FlamuriAnglia
 4. FlamuriAngola
 5. Flamuri Arabia Saudite
 6. Flamuri Argjentina
 7. Flamuri Armenia
 8. Flamuri Austria
 9. Flamuri Austro-Hungaria
 10. Flamuri Australia
 11. Flamuri Azerbajxhani
 12. Flamuri Bashkimi Sovjetik
 13. Flamuri Belgjika
 14. Flamuri Bjellorusia
 15. Flamuri Bolivia
 16. Flamuri Bosnja dhe Hercegovina
 17. Flamuri Bullgaria
 18. Flamuri Brazili
 19. Flamuri Çekosllovakia
 20. Flamuri Republika Çeke
 21. Flamuri Danimarka
 22. Flamuri Republika Dominikane
 23. Flamuri Egjipti
 24. Flamuri Ekuadori
 25. Flamuri Estonia
 26. Flamuri Finlanda
 27. Flamuri Fixhi
 28. Flamuri Franca
 29. Flamuri Georgjia
 30. Flamuri Gjermania
 31. Flamuri Greqia
 32. Flamuri Guatemala
 33. Flamuri Haiti
 34. Flamuri Hollanda
 35. Flamuri Hondurasi
 36. Flamuri Hungaria
 37. Flamuri India
 38. Flamuri Indonesia
 39. Flamuri Irlanda e Veriut
 40. Flamuri Irlanda
 41. Flamuri Ishujt Faroe
 42. Flamuri Islanda
 43. Flamuri Italia (1861-1946) crowned
 44. Flamuri Italia
 45. Flamuri Israeli
 46. Flamuri Japonia
 47. Flamuri Jemeni
 48. Flamuri Kamboxhia
 49. Flamuri Kazakistani
 50. Flamuri Kili
 51. Flamuri Kina
 52. Flamuri Kolumbia
 53. Flamuri Kroacia
 54. Flamuri Kanadaja
 55. Flamuri Korea e Jugut
 56. Flamuri Kosta Rika
 57. Flamuri Kuba
 58. Flamuri Letonia
 59. Flamuri Lihtenshtajni
 60. Flamuri Lituania
 61. Flamuri Luksemburgu
 62. Flamuri Mali i Zi
 63. Flamuri Malta
 64. Flamuri Maqedonia
 65. Flamuri Mbretëria e Bashkuar
 66. Flamuri Meksika
 67. Flamuri Moldavia
 68. Flamuri Nikaragua
 69. Flamuri Norvegjia
 70. Flamuri Paraguaji
 71. Flamuri Peru
 72. Flamuri Polonia
 73. Flamuri Portugalia
 74. Flamuri Qiproja
 75. Flamuri Rumania
 76. Flamuri Rusia
 77. Flamuri Salvadori
 78. Flamuri San Marino
 79. Flamuri Serbia
 80. Flamuri Shën Vincenti dhe Grenadinet
 81. Flamuri Shqipëria
 82. Flamuri Skocia
 83. Flamuri Sllovakia
 84. Flamuri Sllovenia
 85. Flamuri Spanja
 86. Flamuri Suedia
 87. Flamuri Tailanda
 88. Flamuri Turqia
 89. Flamuri Tonga
 90. Flamuri Shtetet e Bashkuara
 91. Flamuri Uellsi
 92. Flamuri Ukraina
 93. Flamuri Uruguaji
 94. Flamuri Vatikani
 95. Flamuri Venezuela
 96. Flamuri Vietnami
 97. Flamuri Zelanda e Re
 98. Flamuri Zvicra
 99. Flamuri Bavaria
 100. Flamuri Thuringia