Stampa:KUTIABarbadosi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kutiza për artikullin Barbadosi

Barbados
Flag of Barbados.svg Emblema - KUTIABarbadosi
Barbadosi Barbadosi
Moto Kombëtare: Pride and Industry
Anglishtja: Kryelartësi dhe Industri
Vendndodhja - KUTIABarbadosi