Stampa:KUTIABosnja dhe Hercegovina

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikulli Bosnja dhe Hercegovina 
Bosnja dhe Hercegovina
Bosna i Hercegovina
Босна и Херцеговина
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Emblema - KUTIABosnja dhe Hercegovina
Bosnja dhe Hercegovina Bosnja dhe Hercegovina
Moto Kombëtare: s´ka
Vendndodhja - KUTIABosnja dhe Hercegovina