Stampa:KUTIASerbia dhe Mali i Zi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo stampë i takon artikullit Konfederata Serbia dhe Mali i Zi.


Konfederata Serbia dhe Mali i Zi
Državna zajednica Srbija i Crna Gora
Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Emblema - KUTIASerbia dhe Mali i Zi
Serbia dhe Mali i Zi Serbia dhe Mali i Zi
Vendndodhja - KUTIASerbia dhe Mali i Zi