The Voice of Albania (sezoni i parë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
The Voice of Albania
Transmetuar që nga 22 tetor, 2011– 10 shkurt, 2012
Juria Alma Bektashi
Elton Deda
Miriam Cani
Sidrit Bejleri
Prezantues Ledion Liço
Bashk-prezantues Marina Vjollca (V Room)
Transmetues Top Channel
Fitues:
Rina Bilurdagu
Rina Bilurdagu.jpg
Prejardhja Prizren, Kosovë
Historia
  2011/2012

Sezoni i parë i The Voice of Albania startoi më 21 tetor të vitit 2011 dhe pritet mbaroi më 10 shkurt të vitit 2012. Në këtë eveniment morën pjesë talente të ndryshme të pazbuluara. Trajnerët apo juria e sezonit të parë përbëhej nga: Sidrit Bejleri, Alma Bektashi, Miriam Cani dhe Elton Deda. Audicionet u mbanë në qendrat më të mëdha të Shqipërisë, duke përfshirë edhe kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinën. Nga audicionet u nxjerrën talentet më të mirë, të cilët vazhduan garën në Tiranë. Spektakli u prezantua nga Ledion Liço. Për më tepër, formati i këtij festivali ishte i ndryshëm nga kompeticion tjera që kemi parë deri më tani, meqë ky kompeticion përmban Audicionet e fshehura, Betejat dhe Netët Live.

Audicionet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Netët live[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rezultatet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Skuadra Pjesmarrësit
Alma Bektashi Gerta Ademaj Gledi Mikerezi Adela Bezhani Alisiana Isufaj Arilda Hoxha Rina Bilurdagu
Elton Deda Lusan Muhameti Melisa Zaganjori Nita Bahtiri Fabiola Agalliu Yll Limani Marsela Çibukaj
Miriam Cani Bukurie Bajrami Ardita Tusha Vjosa Selmani Elis Nova Xheraldina Berisha Enrika Derza
Sidrit Bejleri Bameda Kuçani Visar Kasa Gjergj Kaçinari Klodian Kaçani Drilon Shala Lundrim Paçuku

Rezultatet e detajuara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Në ngjyrë të kaltër të hapur paraqiten artistët që kanë marrë më pak vota nga publiku dhe që kanë kënduar edhe njëherë në "Sing-Off".
  • Në ngjyrë të gjelbër paraqiten artistët që janë shpëtuar nga trajneri, pa hyrë në televotim.
Java 1 Java 2 Java 3 Java 4 Java 5 Java 6 Java 7 Java 8 Java 9
Skuadra e Alma Bektashit
Rina Bilurdagu Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar
(114%)
Fituese
Arilda Hoxha Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(86%)
Eliminuar
(java 8)
Alisiana Isufaj Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 7)
Adela Bezhani Sing-Off Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 5)
Gledi Mikerezi Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(java 3)
Gerta Ademaj Sing-Off Eliminuar
(java 1)
Skuadra e Elton Dedës
Marsela Çibukaj Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar
(111%)
Vendi i 2
Yll Limani Sing-Off Shpëtuar Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(89%)
Eliminuar
(java 8)
Fabiola Agalliu Shpëtuar Sing-Off Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(java 7)
Nita Bahtiri Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(java 6)
Melisa Zaganjori Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(java 4)
Lusan Muhameti Sing-Off Eliminuar
(java 2)
Skuadra e Miriam Canit
Enrika Derza Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar
(121%)
Vendi i 4
Xheraldina Berisha Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(79%)
Eliminuar
(java 8)
Elis Nova Shpëtuar Sing-Off Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 7)
Vjosa Selmani Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Eliminuar
(java 6)
Ardita Tusha Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 4)
Bukurie Bajrami Sing-Off Eliminuar
(java 2)
Skuadra e Sidrit Bejlerit
Lundrim Paçuku Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Shpëtuar
(102%)
Vendi i 4
Drilon Shala Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Shpëtuar Eliminuar
(98%)
Eliminuar
(java 8)
Klodian Kaçani Shpëtuar Shpëtuar Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 7)
Gjergj Kaçinari Shpëtuar Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 5)
Visar Kasa Sing-Off Sing-Off Eliminuar
(java 3)
Bameda Kuçani Sing-Off Eliminuar
(java 1)

Burimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Faqja zyrtare e "The Voice of Albania"