Vigan Husaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Vigan Husaj është pronar i kompanisë ARTI entertainment dhe fotogaf në Komunën e Pejës.

Ka lindur me 08.11.1990 në Pejë.

Nga viti 2007 deri në vitin 2015 ka punuar si gazetar-korespodent në RTV21 (Radio Televizioni 21)

Në shtator të vitit 2010 ka publikuar ekspozitën e tij të parë përsonale në fotografi.

Tani e sa vite vepron si fotograf në studion e tijë fotografike në Pejë.

Është i biri i Aver Husaj, (Kryetar i Pejës në vitet 1990-99).