Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2018/10

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
A falcon nesting on the Colville River bluffs. North Slope, Alaska (9840032805).jpg
  • ... se një shqiponjë (foto) mund ta shohë gjahun deri në 3000 metra larg.
  • ... se Malmo është nga qytetet më të larmishme në botë.Në të fliten 150 gjuhë të ndryshme?
  • ... se nje kuti e purove nga koleksioni personal i ish-udhëheqsit të Kubës,Fidel Kastros u shit ne nje ankand ne Boston pres 29.000 dollarësh?
  • ... se pacientet me diabet që kryejnë aktivitet fizik,kane reduktim te theksuar te sheqerit ne gjak dhe 50% më pak gjasa për të vazhduar reduktimet me insulinë?