Wikipedia:Projekti Fjalori/Internet/T

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Internet apo Vitrina Projekti Fjalori/T ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
T-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

  • Tag është lloj i komandës, i udhëzimit në gjuhën e shenjave HTML.[1]
  • TCP/IP shkurtese per Protokolli TCP/IP
  • Telenet - sherbim qe ofrone interneti
  • Teksti është përmbajtja e vëllimit të shenjave të rradhitura ashtu që pas deshifrimit kanë kuptim. Zakonisht përmbajtja e vëllimeve të shenjave d.m.th tekstit paraqiten në rrafshe lineare si libra, doracakë etj. [1]
  • Tim Berners-Lee - 1990 shkroi konceptin per World Wide Web.(HTTP,URI,HTML)
  • TDMA
  • Time-division multiplexing
  • Transit
Burimi i të dhënave[Redakto nëpërmjet kodit]