Jump to content

Wikipedia:Projekti Fjalori/Internet/B

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Internet apo Vitrina Projekti Fjalori/B ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
B-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

 • Bit
  1. Bitnet
 • Bluetooth
  1. Short range
 • Boo -
  1. gjuhë programuese
 • Body (=Trupi), përmbajtja e pastërt, përmbajtja neto. Përdoret zakonisht për pjesen e përmbajtjes së teksit pa të dhënat mbi regjistrin tek gjuhët e shenjave). [1]
 • Browser -
  1. Shfletuesit elektronik, program per shfletimi dhe intepretimin e fletave elektronike te internetit.
 • Bug
  1. Bug (nga anglishtja për buburrec, mikrob) është një defekt që pengon një program që të funksionoj normalisht.
 • Burst