Wikipedia:WikiPotter/Paneli i djathtë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Info
WikiProjekti WikiPotter
WikiPotter - Logo.jpg
Kategoria WikiPotter
Kutitë e përdoruesit {{User WikiPotter}}
{{User WikiPotter 2}}
A ka qëllime? Po


Anëtarësohu


Artikuj të përkryer
Stampa
HP Ky përdorues është pjesëtar i
WikiPotter.HPKy përdorues është një Gryffindor, dhe është një anëtar i WikiPotterG


  • G = Gryffindor
  • H = Hufflepuff
  • R = Ravenclaw
  • S = Slytherin  • {{WikiPotter}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti