Jump to content

A

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shpjegim
Shpjegim
Kjo faqe është vetëm për shkronjën e alfabetit. Për përdorime të tjera shiko A (kthjellim).

A është një nga shtatë zanoret e gjuhës shqipe dhe shkronja e parë e alfabetit të saj, e cila shënon këtë zanore. Me të shënohet shkronja A e madhe e shtypit. Kjo shkronjë ka katër forma kryesore të cilat janë: a e madhe e shtypit, a e vogël e shtypit, a e madhe e shkrimit dhe a e vogël e shkrimit.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·


Wiki WikiFjalori: A – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë