Jump to content

Z

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Z.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Shkronja Z është një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e parafundit (35-ta) në alfabetin shqip.

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·


Wiki WikiFjalori: Z – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë