Armatura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Armatura fjalë e përdorur nga shqipfolësit nën ndikimin e gjuhës gjermane e që në gjermanisht nënkupton pajisjet teknike, sistemet e aparateve matëse dhe me udhëzime përdorimi si dhe godinat apo ndërtimet me qëllim ndalimi, izolimi.