Asterix

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Asterix është titulli i serialit shumë të njohur të filmave të vizatuar. Gjithashtu është emër një heroi në filmin e vizatuar si dhe një personazh fiktiv i filmave po me të njëjtën tematikë.