Dashuri dhe tradhti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Dashuri dhe tradheti viti 2014 Producent Alban Dervishi dhe Turian Hyska Muzika Klodian Dervishi Regjia Xhoslin Rama Redaktor Argent Vapa

Biografia

dashuria rrëfen gjithqka tek Elsion dhe Altini me Elvirën që vdesin nga Dashuria e tyre që para 3 diteve Babai i Altinit e Kupton Që Altini dhe Elvira Jane te dashuruar dhe para 5 viteve Ato fejohen dhe martohen Altini i meson gjithqka Elsionit vellait te tij dhe ai e ndihmon nje dit i vdiq gjyshi Hasim dhe e qojne ne spitalin e tiranes dhe ato i blene disa Parasitmola Hasimit per ta sheruar ate dhe para dy diteve vijne tek shtepia e vjeter qe ka jetuar Altini dhe martohen te dy bashke

Luajnë Aktorët

Etj.

ngjiruar në Pogradec