Dekani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dekani i Fakultetit është udhëheqësi i kësaj njësie së në kuadër të një Universiteti.

Për Dekan apo udhëheqës zhgjidhen persona me tituj shkencorë të lartë dhe akademikë.