Ese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Eseja është një soditje kritike artistike, duke shprehur qëndrimin e një dukurie letrare dhe artistike. Ese mund të jetë një reflektim i shkurtër ose shpjegues, studim interpretues i një temë historike ose çështje.