Fakulteti i Shkencave të Aplikuara i Universitetit të Prishtinës në Ferizaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fakulteti i Shkencave të Aplikuara i Universitetit të Prishtinës në Ferizaj përbëhet nga këto departamente:

 1. Bachelor:
  1. Menaxhment industrial,
  2. Menaxhment i turizmit dhe hotelerisë,
  3. Shkencave në Inxhinierinë Industriale me Informatikë dhe
  4. Arkitektura e interierit dhe Dizajni i mobileve.
 2. Master:
  1. Master i Shkencave në Menaxhment dhe Teknologji - Specializimi në Menaxhimin Industrial,
  2. Specializimi në Dizajn të Drurit,
  3. Specializimi në Dizajn të Plastikes.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]