Gjergj Xhuvani

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Gjergj Xhuvani.jpg

Gjergj Xhuvani është një regjisor, skenarist, producent shqiptar. Ai lindi në vitin 1963Tiranë. Në vitin 1986 diplomoi në Akademin e Arteve në Tiranë dega Artet dramatike. Që nga viti 1986 deri në vitin 1990, ai punoi si asistent regjisor në shumë filma dhe në vitin 1991 realizoi filmin e tij të parë "Bardhë e zi".

Filmografia[edit | edit source]

Regjisor[edit | edit source]

Skenarist[edit | edit source]

Producent[edit | edit source]

Aktor[edit | edit source]