Gjurmë në dëborë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Filmi "Gjurmë në dëborë" prodhim i vitit 1984. Regjia: Edmond Tare, Skenari: Roland Gjoza, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Pjetër Gaci.

Përmbajtja e filmit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Në rajonin kufitar, ushtarët shikojnë hapa dhe dyshojnë për shkelje të kufirit. Iliri, një ushtar i regjimentit, fillon të dyshojë tek fshatari Shan Shopeli, i cili meret me gjueti, por qëllimi i tij është të bëjë të mundur futjen e një bande agjenture të huaj. Ata bien në gjurmët e tyre ku pati një betejë, në të cilën Iliri plagoset rëndë dhe humbet jetën.

Aktorët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]