Herbeli

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Flag of Albania.svg Herbeli
Noimage.png
Emri: Herbeli
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Maqellarë
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Herbeli është një fshat në Shqipëri...

Gjeografia[edit | edit source]

Demografia[edit | edit source]

Ekonomia[edit | edit source]

Historia[edit | edit source]

Shih dhe këtë[edit | edit source]Lidhje të jashtme[edit | edit source]