Lista e sportistëve shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


  • Kjo është lista e sportistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.
  • Lista përmban llojet e sporteve dhe emrat e sportistëve, të cilat janë nënrenditur sipas alfabetit.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e atletëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e basketbollistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e boksierëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e futbollistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e hendbollistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e hipistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e karateistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e kick-boksierëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e mundësve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e xhudistëve shqiptarë.
Lista akoma të pa krijuara
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e shahistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e peshngritësve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e tenistëve shqiptarë.
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Lista e volejbollistëve shqiptarë.