Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
ShkurtesaMBPZHR
Llojiministri qeveritare
Rajoni i shërbimit
Republika e Kosovës
Gjuha zyrtare
shqip, serbisht, anglisht
Ministri
Faton Peci
Organizata amë
Zyra e Kryeministrit
Faqja në internetwww.ks-gov.net/mbpzhr

Ministria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural - MBPZHR e Kosovës është themeluar me Rregulloren 2001/19.[1]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR MBROJTJEN E NATYRËS Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine