Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale e Kosovës
ShkurtesaMPMS
Llojiministri qeveritare
Rajoni i shërbimit
Republika e Kosovës
Gjuha zyrtare
shqip, serbisht, anglisht
Ministër
Skender Reçica
Organizata amë
Qeveria e Kosovës
Faqja në internethttp://mpms.rks-gov.net/

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://mpms.rks-gov.net