Një dashuri dhe shtatë faje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Një dashuri dhe shtatë faje.JPG

Një dashuri dhe shtatë faje roman, Autori: Rexhep Qosja. Botuesi: Toena. Faqet e librit 504.

Romani Një dashuri dhe shtatë faje, është vazhdim kronologjik i veprës Vdekja më vjen prej syve të tillë, dhe bën pjesë në trilogjinë ku pasqyrohet fati i intelektualit shqiptar me ngjarjet më kulmore të historisë së Kosovës në dekadat e fundit të shekullit XX.