Jump to content

Përdoruesi:elismatjani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

{{#ifexist:Përdoruesi:elismatjani/20 korrik|

Përdoruesi:Elismatjani/Koka

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
10Ky përdorues kontribuon duke përdorur Windows 10.
Ubuntu logo.Ky përdorues kontribuon duke përdorur Ubuntu.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 7 vite, 4 muaj dhe 17 ditë.
Ky përdorues studion në Universitetin Politeknik të Tiranës.
LFCKy përdorues mbështet Liverpool FC dhe nuk do të ecë kurrë vetëm.Paneli i kontrollit
Artikulli i javësPërvjetorëtLajmetFotografiaA e dini se
Njoftime
  • Seksioni artikulli i javës, për javën aktuale (java 29-të) nuk ekziston.
  • Seksioni artikulli i javës, për javën e ardhshme (java 30-të) nuk ekziston.
  • Forografia e ditës për sot nuk ekziston.
  • Fotografia e ditës për nesër nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën aktuale (java 29-të) nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën e ardhshme (java 30-të) nuk ekziston.
Faqja kryesore +1
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.
Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015