Përdoruesi:Tëfcí/Faqja e 2-të

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27]
+/-
  • Emri i vërtet: Franc J.
  • Vendbanimi: në mërgim (Luksemburg)
  • Profesioni: Student
+/-
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

de-5 Dieser Benutzer beherrscht die deutsche Sprache wie ein professioneller Schreiber.

fr-4 Cet utilisateur parle français à un niveau comparable à la langue maternelle.

en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.

Krishter Ky përdorues i takon besimit krishter

Emblema e Elbasanit Ky përdorues lindi në Elbasan

SQKy përdorues flet një miks midis gegnishtes dhe toskërishtes.

95% Nevojiten edhe 4.482 artikuj që të arrijmë 90.000 artikuj.

Ky përdorues mbështet Aleancën KuqeZi.

+/-