Përdoruesi:Tëfcí/Kantieri2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kantieri 2
Mirë se vini në Wikipedia,
78.375 artikuj në Shqip

Artikulli i javës

Fotografia e javës

Wikipedia

Wikipedia (Enciklopedia e lirë), synon krijimin e një enciklopedie të plotë, pa gabime, në të gjitha gjuhët, e korrigjueshme nga të gjithë dhe e lirë për përdorim. Uikipedia përdor teknikën Wiki si mjet bashkëpunimi midis autorëve.

Çdokush prej jush mund të kontribuojë vullnetarisht me dijen e tij për zgjerimin e mëtejshëm të kësaj enciklopedie të lirë. Hapat fillestare janë më se të thjeshta. Shikoni edhe këtu.
Vini Re! - Jeni të lutur të emëroni faqet që krijoni në trajtën e shquar dhe të përdorni germat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura.

Regjistrohu tani!

Logoja e Wikipedias

Anëtarësohu!
Aksesi i lirë në dije për secilin është parimi i këtij shërbimi.

Lajmet

Për më shumë lajmet shiko dhe këtë: Wikilajme
Papa Françesku

Ngjarje me 29 janar

Pamja e brendshme e teatrit "Feliks" në vitin 1837.
  • 1635 - Themelohet Akademia Franceze, një nga shoqëritë letrare më të famshme në Evropë
  • 1861 - Kansas u bë shteti i 34 i ShBA-ve.
  • 1896 - Mjeku amerikan Emil Grube u bë i pari që përdori rrezatimin për kurimin e kancerit të gjirit në klinikën e tij Rose Lee të Çikagos.
  • 1911 - U botua në Sofje gazeta e përjavshme politike, shoqërore, kulturore, letrare "Liria e Shqipërisë"
  • 1996 - Teatri i Operës së Venedikut. Feliks, u shkatrrua nga zjarri për herë të dytë në historinë e tij. (figura)

Enciklopedia

Exquisite-opera.png

Shkencat Natyrore dhe Matematika

AstronomiaBiologjiaFizikaGjeografiaInformatikaKimiaMatematikaMjekësiaStatistikaShkencat e Ambientit dhe MjedisitShkencat e Tokës

Epiphany-bookmarks.png

Shkencat Sociale dhe Filozofia

AntropologjiaArkeologjiaEkonomiaFilozofiaGjuhaLetërsiaHistoriaMitologjiaPsikologjiaSociologjiaShkencat Politike

Exquisite-kfm home.png

Shkencat e Zbatuara

AlbanologjiaAgrikulturaArkitekturaBiznesiKomunikimiArsimiInxhinieriaShtetiLigjiShkencat e Librarisë dhe InformacionitPolitikaProgramimTeknologjiaTransporti

Exquisite-amorok.png

Kultura dhe Arti

AktrimArgëtimiBaletiInternetiFejaFestatFilmiFotografiaLetërsiaLojaMuzikaPikturaArtizanatiRadioSeriaSportiTeatriTelenovelaTelevizioniTurizmi

Crystal 128 desktop.png

Lista

FilmaQytetet shqiptareShteteKryeqyteteLojra vizualePC ProgramePseudonimeKompaniUniversiteteBiografiAparateLibraEmra

Crystal Clear app kdvi.png

Kategori të Tjera

InternetiShoqëria CivileIlirëtBotanikaAtlasi