Përdoruesja:JonaRizvanolli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Logo e projektit grate
Kjo përdoruese është pjesëtare e WikiProjektit Women in Red
Redaktimet e mia janë kryesisht për Biografi grash dhe vajzash Shqiptare dhe të huaja dhe rreth teknologjisë.